Neovisni javni šahovski portal
Šahportal
Brojač posjeta
13912
Stop govoru mržnje

Blog
četvrtak, kolovoz 14, 2008

Uroš Krstić 9/9
Varaždinske Toplice, 10.08.2008.

krstic uros«Open Toplice 2008» pripao je im Urošu Krstiću (foto) sa fenomenalnih 9/9 bodova. IM Branko Rogulj je drugi sa zaostatkom 1,5 bodova, mk Vlado Heged je treći a fm darko Devčić četvrti. 

Sustav natjecanja: švicarski sustav u 9 kola, pravila FIDE za brzopotezni šah, 10 minuta po igraču.Poredak na vrhu: 1.Krstić Uroš 9/9; 2.Rogulj Branko 7,5;  3.Heged Vlado 7; 4.Devčić Darko 6,5; 5.Bočkaj Ivan 6 …


sahportal @ 22:03 |Komentiraj | Komentari: 0
Obavijesti

Vaš prijatelj Šahportal
Blog je u fazi testiranja

Shoutbox Šahportal

Obavezno pročitajte
Pisanjem komentara automatski se obavezujete da nećete pisati: nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj, vrijeđati na osnovu osobne, vjerske, nacionalne ili rasne pripadnosti, lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika, kršiti bilo koji važeći zakon.
 
Svaki komentar napisan pod nickom neregistrirani korisnik uzmite sa rezervom i sumnjom u istinitost sadržaja i autentičnost autora.

Šahportal nije ni na koji način odgovoran za komentare koje objavljuju posjetitelji niti za eventualnu štetu nastalu na taj način. 

Ukoliko smatrate da je Šahportal postom ili komentarom povrijedio Vašu osobnost ili neistinito informirao javnost,  obavijestite nas email porukom. Neprimjeren sadržaj biti će obrisan.

Poziv na suradnju
Želja nam je da Šahportal bude ugodno mjesto okupljanja šahista na koje ćete svakodnevno navraćati. Mjesto na kojem ćete prvi saznati novosti iz svijeta šaha, gdje ćete u prijatnoj atmosferi razmijeniti iskustva, raspraviti aktualna zbivanja, postaviti pitanja i dobiti odgovore od vodećih šahovskih majstora i dužnosnika o zbivanjima u Savezima i šire. 
 
Šaljite komentare, fotografije, audio i video sadržaje, obavijestite nas o najavama i održanim turnirima u vašem mjestu i šire, napišite priču o zgodama i nezgodama šahista. 

Ako među šahistima ima umjetnika amatera: slikara, fotografa, glazbenika, pjesnika … pošaljite Vaš uradak na e-mail, rado ćemo ga objaviti.

Postanite urednik Šahportala  više >>>
Index.hr
Nema zapisa.